MELISSA VERPLANK EDUCATIONAL SEMINARS - JULY 19th & 20th, 2014

calendar
Early Bird Registration Deadline - 11:59 pm - July 5th, 2014
All Prices In Canadian Dollars
(Coffee/Tea/Water/Muffins & Lunch Included In Price)

Seminar Schedule - Saturday July 19th, 2014 – Melissa Verplank - Hilton Inn Suites, Ballroom

                     8:00 am Registration – First come first serve classroom style seating

                     Coffee/Tea/Water/Muffins

                     9:00 am – 10:30 am          Applied Anatomy (1.5 hrs)

                 10:30 am - 11:00 am         Break (15min.)

                     11:00 am – 12:15 pm        Forced Air Drying (1-1.5hrs)

                     12:15 pm – 2:15 pm            Lunch Break (2 hrs) - Shop/Network/Eat/Rest

                     2:15 pm – 3:45 pm            Theory of Five (1.5hr)

                     3:45 pm – 4:15 pm             Break (15min.)

                     4:15 pm – 5:15 pm            Non Traditional/Mixed Breed (1hr)

                     5:15pm – 6:00 pm              Q & A Session

                     6:00 pm – 6:30 pm             Close-down for the day

 

Seminar Schedule - Sunday July 20th, 2014 – Melissa Verplank – Hilton Inn Suites, Ballroom

                     8:00 am Registration – First come first serve classroom style seating

                     Coffee/Tea/Water/Muffins

                     9:00 am – 10:30 am          Pet Stylist, Not Pet Wrestler (1.5hrs)

                     10:30 am – 11:00 am         Break (15min.)             

                     11:00 am – 12:30 am        What Do Clients Want (1.5hrs)

                     12:30 pm  - 2:00 pm           Lunch Break (2 hrs) - Shop/Network/Eat/Rest

                     2:30 pm – 3:30 pm            Lessons From The Road (1hr)

                     3:30 pm – 4:00 pm             Break (15min.)

                     4:00 pm – 5:30 pm            Time Management (1.5hrs)

                     5:30 pm – 6:00 pm             Q & A Session

                     6:00 pm – 6:30 pm              Closing/Clean Up

              

NOTE: Vendors will be OPEN for shopping: From 8:00 am to 9:00 am; During Breaks; During Lunch

Vendors WILL NOT be open during seminars
we recommend that you finalize your purchases during the mid-day break to avoid rush at the end of each day.
NOTE: Vendors will be OPEN for shopping: From 8:00 am to 9:00 am; During Breaks; During Lunch
 
Vendors WILL NOT be open during seminars 
we recommend that you finalize your purchases during the mid-day break to avoid rush at the end of each day.
* Indicates Response Required


Powered by FormSite.com